Nikolai Tkachenko Nikolay

#37
Users 4.5

Тетяна Петракова подарувала дітям з прифронтових зон казкове свято у резиденції Святого Миколая

Тетяна Петракова - видавець і головний редактор журналу «Ukrainian People», організатор та ідейний натхненник цілого ряду соціальних і культурних проектів, спрямованих на допомогу дітям-переселенцям із зони АТО. Тетяна впевнена, що саме від тих цінностей, які ми закладаємо в наших дітей, залежить наше майбутнє та майбутнє нашої України. 
14-грудня під її егідою відбулося чергове благодійне свято "Дитячі мрії" з допомогою команди журналу «UkrainianPeople». 


В рамках заходу більше 80 дітейзі Сходу України із табору Лісова Застава завітали у резиденцію Святого Миколая, яка знаходиться на територіїКиєво-Печерськоїлаври. Там на дітлахів чекало свято єдності, добра та справжньої казки.
Під час події діти змогли відвідати серію майстер-класів: вони створювали морозиво, розмальовували казкові новорічні пряники,познайомилися з аква-гримом, а також навчилися власноруч робити новорічні листівки.
Під час заходу діти розповідали вірші та висловлювали побажання на Новий Рік. Особливо нас вразило те, що майже усі діточки зі Сходу України говорили про мир та щастя в нашій країні, а також бажали найшвидшого закінчення війни. Дивлячись на цих дітей, ми розуміємо: не зважаючи на настільки юний вік, вони швидко стали дорослими – у їх очах відобразилися переживання, біль та страх військових подій, які все ще відбуваються на Сході.
Тетяна Петракова та команда журналу «Ukrainian People» висловлює подяку всім українцям, які не залишилися байдужими, відгукнулися і підтримали наших дітлахів. Усі ми повинні пам’ятати - задача кожного дорослого, кожного патріота України – сіяти усмішки тим, хто цього потребує, заради миру та процвітання нашої країни, заради щастя наших дітей!

To send a comment, login with your account or create a new