DZIDZIO

#3
Pop bands 5419.7
DZIDZIO
Artist in the catalog: Stars

DZIDZIO зняли кліп на нову пісню «Павук»

DZIDZIO як завжди оригінальні в своїй творчості! Цього разу мегапопулярне тріо – Дзідзьо, Лесик і Юлік, заспівали пісню про павука, якого Дзідзьо назвав Богдан. Історія про реального павука, який жив у Дзідзя під ліжком, їв мух і комарів прямо з рук.

“Я його навчив навіть воду з туалеті зливати за собою. Короче всьо як в людей, були страшні колєги, справжні друзі! Але Бодька привів собі під ліжко жінку і хлоп пропав! А мораль є такова – з’їла баба мужика!», -  розповідає Дзідзьо про долю Павука Богдана.

Крім того, в пісні звучить реп. Написав і виконав один з куплетів для пісні «Павук» їхній земляк Вова зі Львова. Спільна робота DZIDZIO і Вови вже відома завдяки пісні «Ja cie kocham».

Група DZIDZIO, між іншим, не дала й «охолонути» свіженькому хіту, і одразу зі студії хлопці поїхали знімати кліп на цю життєву історію. Цікаво, що сценаристом і режисером відео на пісню «Павук» вже не вперше виступив сам Дзідзьо. Це його друга режисерська відео-робота після короткометражного фільму «Лист до Миколая». А допомагав йому Тарас Дронь зі своєю командою Nord Production.

Локацією зйомок вибрали ліс, де і розгорнулась основна сюжетна лінія історії життя Бодьки Павука. Казкова атмосфера лісу, білосніжне ліжко, гарна, але підступна дівчина, роль якої зіграла муза гурту DZIDZIO - Надєжда. Така собі історія стосунків павука і павучихи, яка могла би мати трагічний кінець. Але, як і в кожній казці, кінець буде щасливим! Друзі Бодьки Павука – Дзідзьо, Лесик, Юлік і Вова зі Львова, допоможуть йому прийняти правильне рішення в цій нелегкій життєвій ситуації.

Дивіться прем'єру кліпу DZIDZIO на пісню «Павук» на офіційному каналі гурту DZIDZIO на YouTube та на всіх музичних каналах України!

To send a comment, login with your account or create a new