YAROSLAVA Ярослава Красильникова

#27
Поп исполнители 518.5
YAROSLAVA
Артист в каталоге: Звезды

Ярослава: «Для мене перемога в номінації «Відкриття року» буде кращою нагородою за мою плідну працю»

Співачка Ярослава номінована на музичну премію YUNA у номінації «Відкриття року». Разом з нею в цю номінацію потрапили: Ангеліна Завальська, Аїда Ніколайчук, Аркадій Войтюк і Єва Бушміна.

«Мені дуже приємно опинитися серед номінантів премії YUNA в категорії «Відкриття року». Для артиста це завжди радісно, коли його робота винагороджуються. На мій погляд, премія YUNA – єдина об’єктивна музична премія в країні, опинитися серед номінантів якої – вже дуже почесно. Це означає, що тебе помітили, що ти на вірному шляху. Можливо, не зовсім скромно говорити про свої досягнення, але я вважаю, що я гідно здобула місце в номінації «Відкриття року», тому що я дійсно добре попрацювала. За рік я випустила кілька пісень та кліпів, виступила на багатьох концертах і великих фестивалях, взяла участь у телевізійних програмах, моя пісня стала лауреатом «Пісні року». Що стосується моїх конкурентів – всі вони дуже гідні і талановиті музиканти, кожен з нас гідний стати переможцем. Для мене ж перемога в номінації «Відкриття року» буде кращою нагородою за мою плідну працю. Такі премії дають стимул працювати та радувати шанувальників новими піснями і відеокліпами» , – розповіла Ярослава.

Нагадаємо, 25 березня 2014 в Національному палаці «Україна» відбудеться довгоочікуване свято української музики, свято для її творців і виконавців – церемонія вручення третьої щорічної національної музичної премії України YUNA .

http://www.yuna.ua/yaroslava/

Чтобы отправить комментарий войдите под своим аккаунтом или создайте новый