Moris Brother:Чума пройшла, ми вижили!

Колись давно, в ті часи коли долар продався по 5.60, а американці не знали такого урагану як Катріна, я пішов у Дж школу.
Справа в тому, що в той час це було круто і в якісь мірі не досяжно. Старожили не бажали допускати на сцену нічного життя нових артистів. Як не як конкуренція. Та клуби і голодн,і на нові лиця клабери ,просто таки просили :- Дайте нам свіжого мяса.
І от вдало попавши я почав навчання. За два місяця мене випустили у вільне плавання і тут то я почав замічати...За цей час багато чого змінилось.
Дж розповзлось як мух на...Правда от більшість з них не вміла зводити, деякі навіть елементарно підібрати треки під відповідну публіку. Але сотні ніків у вк з приписом ДЖ робили своє діло. Дівчата пісяли кипітком від задоволення всього лиш почувши “Dj Best, Dj Cool, Dj Van Ivan...” та інші з океану креативних ідей - нікнеймів.
Сьогодні ж модно бути фотографом. І ви просто не повірите як я цьому радий. Все повернулось на свої місця. Краще нехай інформаційний простір вкриває шлаковий фотоматеріал, від супер фотографів, а ніж тисячі терабайт неякісної музики, від дуже досвідчених, юних саунд продюсерів. Дякую за увагу)

Чтобы отправить комментарий войдите под своим аккаунтом или создайте новый