Mirami

#8
Pop bands 2192.2

PERFECT Music готує танцмайданчики до Міраміманії

Група Mirami підготувала нове відео на пісню «Miramiмania», що вже зовсім скоро заполонить українські танцполи вслід за підкореними танцювальними майданчиками Європи. Це другий сингл з дебютного альбому «Miramimania», який колектив вже видав у Польщі у вересні 2011 року.

Група Mirami – запальний, енергійний дівочий колектив. Назва групи невипадкова. З іспанської «Mira mi» означає «подивись на мої…». І можна сказати з впевненістю, що дівчатам є що показати не тільки Україні, але й цілому світу. Група поєднала у собі дівочу красу і хороші вокальні дані.
«Сексуальна, небезпечна», - ці слова, мабуть, знає кожен…

Саме з хітом «Сексуальна» колектив увіравася в радіоприймачі та на телеекрани України. Дебютний кліп Міrami знімає разом з відомим репером VovaZiLvova і презентує його на всеукраїнському музичному каналі M1.

Професіоналізм у музиці та на сцені одразу помітили перебірливі у своїх смаках жителі Європи. І ось «Сексуальна» запалює танцювальні майданчики Польщі, Чехії, Словакії, Литви, Німеччини, Естонії, Латвії, а також Росії та Білорусії.

В європейських хіт-парадах стовідсотковий хіт Mirami залишає позаду виконавців з Італії, Німеччини, Франції, США. Передові позиції в світових чартах ставлять колектив на рівень з найпопулярнішими світовими виконавцями.

«Сексуальну» починають ставити в свої ефіри неприступні для початківців радіостанції: Free Radio (Чехія), ESKA (Польща), RMF Maxxx (Польща), Оpen.FM (Польша). А телеканали Bridge TV (Росія), RuSong TV (Росія), ESKA TV (Польща), Viva Polska, MTV Polska, 4FunTV (Польща), MCM (Франція) беруть хіт Mirami в ротацію.

І коли український текст пісні співає уже вся Європа і група успішно гастролює, Mirami запрошують на неоднозначну подію у світі польського шоубізнесу - підсумковий концерт «Hity na czasie» («Актуальні хіти»), який організовує радіо ESKA. Більш як сто тисяч людей на площі, та кількамільйонна аудиторія біля телеекранів спостерігали за виступом дівчат та співали разом з ними «Сексуальна, небезпечна»!

Така ж доля спіткала й трек «Miramiмania», кліп на який можуть побачити всі прихильники танцювальної музики і творчості групи Mirami.

http://beta.navsi100.com/ru/news/8951-PERFECT-Music-gotue-tancmaidanchiki-do-Miramimanii

To send a comment, login with your account or create a new