CLUB-STYLE Алексей Style

#1187
Пользователи 0

Ferry Corsten

Ferry Corsten (System F) з'явився на світ 4 грудня 1973 року в місті Роттердам, Нідерланди. Він є одним з найбільш знакових діджеїв останньої п'ятирічки, якому вдається однаково добре поєднувати як вдома, так і транс з Lounge композиціями. До того ж він є продюсером, композитором, а також одним з кращих по частині створення реміксів в усьому світі. У 2010 році він зайняв почесне 9 місце за версією DJ Mag 100. Corsten також є провідним свого власного радіо-шоу Corsten Countdown, в яке тижні транслюється на Di.fm, Радіо Рекорд, XM Satellite Radio, а також у Києві на DJFM.

Свою першу композицію Ferry Corsten створив ще в 16 років, однак офіційним початком його кар'єри все ж варто вважати 1999 рік, коли йому виповнилося 27 років. Свою першу професійну апаратуру для діджеїнгу у вигляді міді-клавіатури він набув, працюючи на автомийці. Після цього, він почав створювати власні композиції, а також займатися міксами інших діджеїв, роздаючи свої записи своїм друзям. Разом зі своїм кращим на той момент одним, Робертом Смітом, він почав давати живі подання на майданчиках Роттердама, за що навіть удостоївся нагороди «De Grote Prijs ван Nederland».

Після чого до Ferry нарешті приходить слава і повага. Його перший сингл «Не бійся», який отримав непогану ротацію в чартах, він випустив під псевдонімом Moonman. Потім світ почув його сольний альбом, що отримав назву «З Blue», сингл якого потрапив до двадцятки кращих синглів Великобританії. Створений разом з вищезазначеним Робертом Смітом сингл «Cry» з першої ж тижня свого існування потрапляє в британський Топ 20.

Набирає популярність артист стрімко вривається в елітний клуб, в якому вже тоді розташувалися Пол Oakenford, Armin Van Buuren та інші ікони сучасної електронної музики. Його спільні проекти з Tiesto, а також з Вінсентом Де Муром завойовували місця в чартах різних країн. З тих пір артист почав займатися виключно електронною музикою.

У 2004 році Corsten починає працювати під своїм власним ім'ям. Він випускає альбом, який трохи пізніше прозвучить на одній з танцювальних майданчиків на Heineken Music Hall, коли він відіграв свій перший 8-ми годинний сет. Після чого він засновує свій власний музичний лейбл, що отримав назву Flashover Recordings, на якому випускає свій альбом «ЛЕФ».

18 квітня 2007 його живий виступ транслюється в 130 країнах світу по каналах WorldSpace Satellite Radio, XM Satellite Radio, AOL і Direct TV. 4 липня 2007 Феррі представляє своє радіошоу «Corsten Countdown в», в якому програє найбільш популярні електронні танцювальні композиції. Шоу транслюється у багатьох країнах, у тому числі і в Росії на Радіо Рекорд.

Чтобы отправить комментарий войдите под своим аккаунтом или создайте новый