Vicky Sky Basted aka Vicky Sky

#1
Dubstep DJ 784.6
Vicky Sky Vicky Sky Vicky Sky Vicky Sky Vicky Sky Vicky Sky Vicky Sky Vicky Sky Vicky Sky Vicky Sky
Artist in the catalog: Stars

02.02, IDЕОЛОГIЯ 10 @ Stereo Plaza, Київ 10 Years Anniversary

10 років ми разом. Ми не здаємося. Ми танцюємо. Ми любимо.

2 лютого в Києві відбудеться унікальна подія для всіх шанувальників бейс музики в Україні. Національний фестиваль з найбільшою історією святкує своє десятиріччя, і ми запрошуємо тебе стати його учасником.

Протягом усіх цих років ви бачили становлення нашої сцени. Ми пройшли шлях від андеграундних клубів до найбільших майданчиків. Десятки тисяч людей танцювали разом з нами за ці роки. Ми привезли в Україну всіх значущих зірок сцени і продовжуємо робити це.

За цей час відбулося дуже багато. Змінювалися покоління, діджєї, музиканти. Все починалося з драм-н-бейсу, який i до цих пір залишається в наших серцях. Ми відкриті до всього нового, тому що ми молоді. І ці 10 років ми провели разом. Ми всі так само не здаємося, ми продовжуємо танцювати, ми продовжуємо любити. Тому що це наша ідеологія.

Фестиваль IDЕОЛОГIЯ 10 відбудеться в найсучаснішому столичному майданчику – Stereo Plaza і збере знакові імена як світової, так і української бейс сцени.

Stereo Plaza. Чим відрізняються квитки Стандарт від VIP?
Концертна площадка Stereo Plaza має 2 поверхи.
Квитки "Стандарт" відкривають доступ на 1 поверх, де знаходяться бари, гардероб, туалети, танцпол і сцена.

Квитки "VIP" - це всі привілеї Стандарт плюс доступ на другий поверх (балкон, без надання сидячого місця), а також окремий вхід, гардероб, бари і туалет. З 2 поверху відкривається крутий вид на танцпол і сцену.

http://stereoplaza.com.ua/public/?page_id=1006 - панорама з другого поверху.

Квитки "Gold" - це всі привілеї "VIP" плюс закріплене за володарем квитка місце за столиком на балконі. Цей тип квитків незабаром надійде у продаж за ціною 249 грн.

To send a comment, login with your account or create a new