va_production

#102
Users 0.8

Paul Manandise "Le Concert" 6 березня 2018!

6-го березня Поль Манондіз презентує програму «Le Concert» у Caribbean Club Concert hall!
Наживо пролунає найкраще з французьких мюзиклів зі справжнім французьким шармом!
Поль Манондіз — володар «Золотого призу» Брюссельської консерваторії, виконавець,
композитор та справжній шансоньє.

В його піснях вишукана лірика, тонкий мелодизм, пристрасть та, безумовно, французький шарм. Родзинка виступів Поля — пісні українською. Оригінальний акцент та палке кохання до України роблять пісні Поля незабутніми та унікальними.

Заради коханої дружини музикант покинув успішну кар’єру у Франції, переїхав до Києва і підірвав своїми піснями вітчизняний шоу-бізнес. Зворушлива історія кохання француза і українки лягла в основу кліпу на пісню «Зацілую», який набрав вже більше 1 мільйона переглядів в соціальних мережах.

За рік у столиці Поль не раз виступав у Палаці Україна. На День усіх закоханих з аншлагом відбувся його перший сольний концерт у Київській консерваторії. В рамках проекту «Mozart L’Opera Rock» він об’їхав з туром всю Україну.

Поль співпрацює з видатними українськими діячами мистецтва, серед яких Арсен Мірзоян, для якого саме Поль Манондіз переклав пісню «Джеральдіна» для міжнародного музичного конкурсу Eurovision (Євробачення). А також Анжеліка Рудницька, Петро Мага, Олег Скрипка, Монро та багато інших.

Берегиня української музики Ніна Митрофанівна Матвієнко помітила і оцінила талант Поля, а через кілька місяців навіть запросила його у спільний український тур.

Сьогодні Поль став символом єдності України та Європи, прикладом патріотизму та натхнення для всіх нас!

6 березня Поль представить концертну програму, у яку потрапили найкращі та найвідоміші композиції з французьких мюзиклів!
Програма «Le Concert» пролунає вперше та буде презентовано як подарунок шанувальникам прекрасної музики, сповненої кохання

Не проґавте великий сольний концерт Поля Манондіза, володаря «Золотого призу» Королівської консерваторії Брюсселя і найліричнішого французького співака з українською душею!

To send a comment, login with your account or create a new