Nikolai Tkachenko Nikolay

#37
Users 4.5

Журнал «Ukrainian People» нагородить відомих українців за розвиток соціальних проектів

8 жовня в галереї «АртПричал» відбудеться святкування Дня народження журналу та презентація оновленого номеру журналу «Ukrainian People» в стилі української моди та пісенної творчості на березі Дніпра. Організатори заходу обіцяють зібрати на одному арт майданчику для творчості українських артистів, дизайнерів, які презентують свої ексклюзивні колекції, талановитих дітей, які порадують гостей щирим виконанням українських пісень, кращих майстрів з народних ремесел та подарувати багато інших сюрпризів.

Нагадуємо, що видання протягом двох років займається популяризацією українських виробників та розповідає історії українців, завдяки яким в країні створюються гідні кожного громадянина реалії, висвітлює актуальні проблеми та шляхи їх вирішення завдяки думкам кращих експертів з політичних, економічних та бізнес-питань. Команда «Ukrainian People» також займає активну позицію в організації та підтримці соціальних та благодійних проектів, спрямованих на підтримку та розвиток талановитих дітей. Щоразу кожний проект від команди видання знаходить ще більший відгук не тільки серед відомих особистостей країни, але й тих, хто бажає залишитися поза увагою камер.

Ведучі заходу: Влад Ульянич та Ніколь Кулик.

В рамках щорічної презентації проекту «Зроблено в Україні» гостей заходу очікують неймовірні покази колекцій від таких дизайнерів: Оксани Полонець, Лілії Братусь, Вікторії Байрак, бренду «Helen-Art», Наталія Кравченко, бренду «Viva Victriya».

В цей вечір всі артисти, які протягом всієї діяльності видання підтримували та продовжують підтримувати реалізацію соціальних проектів команди журналу «Ukrainian People», будуть нагороджені командою видання. Також до святкування приєднаються діти-переселенці та бійці АТО, зокрема бійці підрозділу спеціального призначення «Азов», які також отримають ексклюзивні подарунки від команди видання та партнерів заходу.

 

ВПЕРШЕ В УКРАЇНІ! Казкову атмосферу заходу створюватиме надзвичайне оформлення зали квітами нового покоління, представлених дизайн-студією «Takadzhy», яка є представником Міжнародної компанії «Real touch» в Україні.

Партнери заходу: мережа лаунж-кафе «Ilive», ТГК «Бреч».

Генеральний та призовий партнер заходу: ТМ «Viva Victriya».

Призовий партнер:  ювелірний бренд вечірньої та весільної моди «Diamond of Love».

Журнал «Ukrainian People» дякує модельній агенції «Viva models» та Школі естрадної майстерності «Talant school» за підтримку.

Телеканали: «RTi», «Соціальна країна», «ПравдаТУТ», «RiRu», «Holiday TUSE».

Головний редактор Тетяна Петракова щиро дякує кожному артисту та всім партнерами, які вже впродовж двох років займають непохитну позицію стосовно реалізації та підтримки соціальних проектів від команди видання, та відзначає, що кількість бажаючих долучитися до проектів від «Ukrainian People» щоразу збільшується.

 

Захід проходитиме за підтримки Міжнародної транспортно-експедиційної компанії «ArtLogistic».

 

До заходу запрошені представники міжнародних агенцій.

 

МИ ЧЕКАЄМО КОЖНОГО З ВАС, ТИХ, ХТО СВОЇМИ ДІЯМИ ЗМІНЮЄ НАШУ КРАЇНУ!

 

To send a comment, login with your account or create a new