Followfashion

#26
Users 14.8

Осінні багатства

Італійський бренд Yamamay представляє жіночу колекцію білизни осінь/зима 2015-16

 

У новому осінньо-зимовому сезоні Yamamay надихає жінку бути різною - стриманою, милою, енергійною і, звісно, чуттєвою. Головна роль героїні колекції італійського бренду – Муза, прекрасна та чарівна. Поряд з нею життя стає яскравішим! Вишукана, романтична та спокуслива – всі якості ідеальної жінки знайшли відображення в колекції Yamamay. Бездоганний крій, витончене мереживо і розкішний сатин, принти і складний декор розкривають всі грані характеру тієї, яка зачаровує з першого погляду!

Візуальне багатство колекції підкреслює складна кольорова гама, кілька видів мережива, напівпрозорий тюль, сітка та квіткові малюнки. Сатинова розкіш в обрамленні мережива  - це білизна Lupita, створена для дівчат, які розуміються на звабленні. Перед такою важко встояти! Ніжне ажурне полотно білизни Primula colour облягає тіло та тішить око: мереживо у ньому виглядає одночасно жіночно та звабливо. Лінія Extasi поєднує сексуальне чорне мереживо та сітку, насичений колір яких відтіняють бежеві вставки, а білизна J’adore сподобається нареченим - білосніжні комплекти створені для особливих подій!

Marine – повсякденна білизна в смужку. Синій, білий та червоний - класичне морське поєднання, яке буде нагадувати про літній відпочинок на морі у прохолодні осінні дні. Комплекти Tiffany отримали свою назву завдяки однойменному кольору - ніжно-бірюзовому, подібному тропічним морям. Тендітність відтінку підкреслює і дизайн білизни – бюстгальтери та трусики,  оздобленні мереживною стрічкою. Темно-сині комплекти Limoges з квітковим принтом у черговий раз підтвердили актуальність природних мотивів у моді. Суцвіття так нагадують про запашні літні ночі!

Лінія жіночого одягу Roberta продовжує тему колекції та підтверджує тренд underwear out – мереживна блуза закликає демонструвати красиву спідню білизну. У парі з бра такий «верх» буде доречний на вечірці, а з чорною майкою на бретельках - і вдень у місті. Більш формальний настрій образу допоможе надати класичний жакет.

Осінь - не час сумувати по відкритих сукнях та купальниках, вважає команда бренду. Колекція Yamamay створена для того, щоб відчувати себе на висоті завжди, незалежно від ситуації та пори року! Жіночі моделі осінь/зима 2015-16 дозволяють миттєво підвищити концентрацію щастя та любові у повітрі! Інакше й бути не може, якщо обираєте Yamamay.

***

Yamamay - італійський бренд, заснований в 2001 році, випускає спідню білизну та домашній одяг для всієї родини. Широка географія бренду налічує більше 600 фірмових магазинів тільки в Італії, а з 2013 року колекції бренду стали доступними і для жителів України. Серед асортименту Yamamay - вишукані жіночі колекції (як базові, так і fashion), зручні моделі на кожен день, чоловіча лінія, цікаві речі для дітей. Yamamay - це відмінна італійська якість, яскравий дизайн та приємна цінова політика.

 

To send a comment, login with your account or create a new