Виктор Тасинкевич Виктор Тасинкевич

#3342
Пользователи 0

Розмова на тему Ансамбль АРОМА 18 08 2016 тк Миколаїв

Автор:
Виктор Тасинкевич
Поделиться:

АНСАМБЛЬ "АРОМА" м. Миколаїв
Наш колектив ви можете замовити, запросити для виступу на концерті, святі, банкеті, весіллі, ювілеї - ми виступаємо на святкових заходах будь-якого формату. Ансамбль «АРОМА», у формі професійно зробленої екзотичної програми, створює незабутній настрій у слухачів, виконуючи її наживо. Циганські романси і пісні, запальні танці в яскравих і барвистих костюмах стануть найкращою прикрасою вашого свята.
Фото, відео: http://www.vk.com/club10966471
Також ансамбль "АРОМА" здивує вас новим шоу з українською програмою. В репертуарі улюблені українські народні та естрадні пісні, запальні танці, багатоголосий вокал, фольклорні та джазові аранжування, живі інструменти (кларнет, гітара, акордеон, бубен)
Запрошуємо до співпраці організаторів святкових заходів, арт-директорів ресторанів, кафе, нічних клубів, івент-агенції, ведучих ...
тел: +38 (067) 731 64 14 http://www.aromamuz.mksat.net/


Тэги: #концерт, #свадьба, #корпоратив, #юбилей, #банкет, #николаев, #развлечения, #организация праздников, #музыка, #ансамбль, #музыкальное оформление, #поздравление, #день рождения, #презентация, #event, #торжество, #праздник, #заказать цыган, #живая музыка, #арома.

Чтобы отправить комментарий войдите под своим аккаунтом или создайте новый