СКАЙ

#9
Рок группы 2810.2
СКАЙ СКАЙ СКАЙ
Артист в каталоге: Звезды

СКАЙ у Bethlehem Catholic High School / Саскатун (Канада) 6.12.16

Автор:
СКАЙ
Поделиться:

★ Підпишись на офіційний канал / Subscribe to the official channel ▶ https://goo.gl/pCVYVG

В рамках ювілейного туру Північною Америкою, 9 грудня СКАЙ виступить з концертом в м.Саскатун, провінція Саскачеван, Канада. Скориставшись нагодою, учасники гурту зустрілися із старшокласниками місцевих українських шкіл. Зустрічі були організовані за сприяння саскатунського відділу Конгресу Українців Канади і завершують цикл культурно-освітніх заходів з нагоди святкування 125-ти років імміграції українців в Канаду та 25-ту річницю незалежності України.
Вівторок, 6 грудня 2016 р. – місто Саскатун (провінція Саскачеван)
Відбулася зустріч із учнями шкіл Bethlehem Catholic High School та Bishop Filevich Ukrainian Bilingual School. Більшість учнів школи – діти українських іммігрантів. Під час зустрічі розмовляли про багатогранну українську культуру в Канаді, яка вже протягом 125-ти років передається з покоління в покоління, про сучасну музику в Україні. Захід проходив у форматі ток-шоу і передбачувано завершився музичним подарунком від СКАЙ. Всього на зустріч прийшло понад 80 учнів.
Ввечері СКАЙ був запрошений на модний показ, організований місцевою благодійною організацією «Потічок надій» з метою зборів коштів для хворих дітей в Україні. Показ складався з колекції вечірніх суконь, створених місцевою дизайнеркою Іриною Житарюк, яка влітку виборола титул Miss Ukrainian Canada 2016, та моделей сучасних українських дизайнерів, представлених компанією Ukie Boutique.

СКАЙ ▶ VK ▶ https://goo.gl/laICuy
СКАЙ ▶ FACEBOOK ▶ https://goo.gl/XZfPHx
СКАЙ ▶ INSTAGRAM ▶ http://goo.gl/L1At2K
СКАЙ ▶ Official webpage / Офіційний сайт ▶ http://goo.gl/x0T7aD
СКАЙ ▶ iTunes ▶ https://itunes.apple.com/ru/artist/s.k.a.j./id316580330

Організація концертів ▶
Денис Феколін: +380674422986 (den.fca@gmail.com)

Замовляй пісні СКАЙ замість гудків на дзвінок:

Для абонентів Київстар ▶ http://465.ua/artist/10723
Для абонентів Lifecell ▶ https://www.lifecell.com.ua/meloring/web/meloring/catalogue?p_auth=rSaK7DRi&p_p_id=melodylist_WAR_rbtportlet_INSTANCE_8nmM&p_p_lifecycle=1&p_p_state=normal&p_p_mode=view&p_p_col_id=column-4&p_p_col_count=1&_melodylist_WAR_rbtportlet_INSTANCE_8nmM_action=alltones
Для абонентів Vodafone ▶ http://goodok.vodafone.ua/artist-profile?name=%D0%A1%D0%9A%D0%90%D0%99

СКАЙ у Bethlehem Catholic High School / Саскатун (Канада) 6.12.16 / SKAY in Saskatoon (Canada)

Чтобы отправить комментарий войдите под своим аккаунтом или создайте новый