Вихід є!

Дата сьемки:
Место сьемки:
Ивано-Франковск
Автор:
Фліт
Поделиться:

«Вихід є!» - саме так називається пісня, на яку музиканти вирішили зробити відео, адже переконані, що вихід є з будь-якої ситуації. Музику до пісні створили музиканти групи, слова написав Володимир Гарматюк, записом та зведенням аудіо треку займався Юлій Гонський Cezar Studio, відео власне створила знову команда Salut Studio, яка брала участь і у попередніх відео роботах групи. Ролі у кліпі зіграли Наталя Тінь та Ігор Мазур, які не є професійними акторами, а є друзями музикантів. На переконання режисерів -- краще у музичних відео мати справу власне не з акторами, а просто з харизматичними людьми, які справді можуть переживати те, про ще йдеться у відео, а не грати ці ролі.

Робота над зйомкою відео тривала два знімальних дні: саму групу записували у приміщенні, сюжетну лінію -- поблизу Дністра. Команда Salut Studio обрала саме пісню «Вихід є!» серед багатьох з нового альбому групи, який вийде восени цього року, через те, що оптимізм музикантів просто не може залишити байдужими жодного, хто її почує.

Як каже Андрій Марків, фронтмен групи «Фліт»: «Вихід є, і навіть деколи їх декілька, як то кажуть, навіть, якщо вас з'їли -- у вас є два виходи!»

Оператори: Михайло Копієвський, Роман Печижак.
Режисер: Лєна Кулик

www.flit.net.ua

Чтобы отправить комментарий войдите под своим аккаунтом или создайте новый