Followfashion

#26
Users 14.8

А ТИ ГОТОВА ДО СМАЧНОГО ЖИТТЯ?

marlies|dekkers представляє нові колекції ідеальної спідньої білизни

 

Засновниця бренда Марліз Деккерс не втомлюється захоплюватися загадковими та чарівними жінками і передавати нам їхні історії через колекції білизни. Кожен ранок дівчина обирає свій настрій, перетворює життя на чудесну гру за своїми правилами. Рутина та нудьга — це не про неї. Навіть процес приготування вечері перетворюється в захоплюючу подорож, повну нових відкриттів. Сьогодні вона пристрасна, завтра вранці мила та ніжна, а вже ближче до вечора —  грайлива та завзята, але завжди впевнена у власній силі та привабливості. В неї є секрети, що огортають вуаллю таємничості. І ця таємниця криється в білизні. 

Колекція Весна-Літо 2019 від голландського бренда marlies|dekkers — це як відчутний шарм та віра в незбагненну жіночу силу. 

На колекцію Déesse de la Cuisine лінії кутюр дизайнера надихнула Джулія Чайлд — американський шеф-повар французької кухні. Це визнання та захоплення її любов’ю до життя, талантом та кулінарними шедеврами, які народжувалися на її кухні. Джулія намагалася надихнути та показати, що кулінарія — це новий вид мистецтва для сучасних жінок. Це можливість провести час весело, проявити творчий талант, а не щоденна нудна рутина. ЇЇ місія — жити та готувати зі смаком до життя. 

Так, і кутюрна лінія Déesse de la Cuisine створена для жінок з апетитом до життя. Захоплюючий контраст чорного та айворі, класичні деталі у вигляді фартуха, оздоблені тоненьким філігранним мереживом подарують вам заряд творчості та радості. Надпис на трусиках “Bon appetite” ставить завершальний штрих, і ніби говорить «Відкиньте нудну рутину, почастуйте себе!».  

Яскрава та соковита колекція Courage з геометричним малюнком розбудить ваш творчий потенціал та додасть грайливості образу. Не бійтеся відрізнятися! Перетворіть своє тіло у квітучий ніжний сад за допомогою канарково-жовтого комплекту Soif de Vivre. Експериментуйте, творіть та не бійтеся міксувати елементи із колекцій один з одним та з вашим гардеробом для створення яскравого образу. 

Приголомшлива гра ліній в колекції Dame de Paris в розкішному голубому Bijou Blue — це захоплення та натхнення собором Нотр-Дам. Плавні, тонкі лінії ідеально повторюють ваші вигини. Зону декольте прикрашають мініатюрні виделка та ложка, продовжуючи кухонну тематику Джулії Чайлд. 

Колекція Gloria виконана із люрексової тканини та покликана розбудити ваш вогонь. Зухвалі мерехтливі золоті смужки та яскраві зірки, мачо-ремінці на підтяжках, та сексуальні прикраси зі штучної шкіри перетворять вас у справжню богиню. 

Колекція Meringue — це найкраща можливість потішити себе солодощами без шкоди для фігури. Вся колекція просякнута легкістю та невагомістю, ви немов дивитеся на знаменитий десерт  “Анна Павлова”. З першого погляду на нову лінію в пам’яті виникає образ балерини у повітряній пачці. Грайлива кайма із тюлю помістить ваше декольте в центр уваги, а приголомшлива гра ліній вигідно обрамить та підкреслить ваші спокусливі вигини. 

Творець колекції Марліз Деккерс чарівним образом поєднує політ фантазії та натхнення з точністю конструкцій. Кожна модель білизни ідеально підібрана під плавні жіночі вигини та анатомічні особливості тіла. Унікальний дизайн, жіночий погляд та завжди правильна посадка — три основні цінності бренда marlies|dekkers. 

To send a comment, login with your account or create a new