Followfashion

#26
Users 14.8

Літня ідилія. Колекція купальників і пляжних аксесуарів LISCA влаштовує відпустку мрії

Насолоджуватися спекою, підставляти тіло для поцілунку сонячним променям, вдихати солонуватий бриз,розсікати хвилі і відчувати себе при цьому на всі сто - європейський бренд LISCA втілює мрії про ідеальний відпочинок. Трендові фасони, продуманий крій і приємні тілу матеріали купальників, пляжного одягу і аксесуарів з колекції SS 17 створюють літо, яке запам'ятається назавжди!

З новим сезоном - детокс від повсякденності та рутини: барвисті моделі влаштовують таку довгоочікувану кольоротерапію. Соковиті відтінки брусниці, малини, чорниці, папайї, лайму та ківі бадьорять і наповнюють енергією для всіх літніх активностей.

Строкаті розводи акварелі на купальниках і туніках Alanya - найбажаніші контрасти відпустки після сірих буднів. Флористичні візерунки на моделях ліній Gran Canaria і Hvar допоможуть дівочій душі розквітнути.

Принти пальмового листя, орхідей, стрелицій і франжипанів милують вічним цвітінням тропічних букетів.

Ефектні орнаменти на рашелі, мереживні вставки і драпірування на купальниках Bahami інтригують і манять в романтику тропіків. У подовжених жилетах з поблискуючою окантовкою та бахромою приємно сховатися від прохолоди морської заграви.

Відпустка - для нових вражень! Допомогти відшукати в собі незвідані грані покликані бікіні, сарафани та туніки El Grado: обриси багатокутників підвищують градус настрою, переливи градієнта нагадують відблиски дорогоцінного каміння і запевняють, що дівчина - справжній скарб.

Арабески, пейслі, фантазійні завитки - трендові орієнтальні візерунки на купальниках і сорочках лінії Java відтворюють східний колорит і занурюють в чарівність нової культури.

Грецькі мотиви і обриси флори райського саду моделей Itaka не залишають сумнівів: дівчина - справжня богиня. Легкі хвилясті тканини із зображенням рослинного світу півострова підказують пов'язати парео на манер музи з античної міфології, доповнити образ пляжною сумкою і сандалямі в тон та постати царицею узбережжя.

Класичні бікіні, бюстгальтери бандо, пуш-ап, халтер, майо і монокіні - серед роздільних і цільних купальників LISCA дівчина неодмінно знайде ідеальну модель. Щільно прилягаючи бретелі і чашечки в розмірах від А до G, продумані конструкції і високотехнологічний швидковисихаючий матеріал зроблять кожен рух вільним, а відпустку - безтурботною і радісною.

Трусики-ріо, бразільяна і бріфи виконані з майстерними вирізами, прикрашені витонченими драпіровками і пряжками - дизайн моделей підкреслює чарівну лінію стегон, приховує дрібні недоліки і дозволяє постати дівчині у всій своїй красі.

Легкий крій і дихаючі тканини тунік, сарафанів, парео, накидок та суконь створюють невимушений, але елегантний образ. Пляжний одяг LISCA - ідеальна заміна комфортного casual для виходу з бунгало до шезлонгу і вечірнього походу на променад.

Незважаючи на неповторність концептів кожної лінії, всі моделі досконало поєднуються один з одним і дозволять проявити фантазію у підборі виграшної комбінації для блискучого образу.

Яскраві, динамічні, барвисті - ідеальні канікули можуть початися прямо зараз. Підібравши літній образ з колекції купальників і пляжних аксесуарів бренду LISCA, дівчина вмить втілює всі фантазії про відпочинок мрії!

 

Магазин LISCA в Україні:

м. Київ, ТРЦ Lavina Mall, вул. Берковецка, 6Д

facebook.com/Liscaua

https://instagram.com/lisca.ua/

To send a comment, login with your account or create a new