Alena Karat Alena Karat

#6
Pop artists - Beginners 27.4

Прем’єра пісні «Материнське серце» від Альони Карат

http://starlife.com.ua/posts/premra-psn-materinske-sertse-v-30830.html

Нещодавно співачка, автор-виконавець власних пісень, заслужена артистка естрадного мистецтва України Альона Карат презентувала пісню «Материнське серце». Докладніше про це дізнаємося прямо зараз від самої виконавиці, заодно і ближче з нею познайомимося.

Альона, для початку скажіть, будь ласка, кілька слів про свою нову пісню.

Пісня «Материнське серце», як і всі пісні у моєму репертуарі, була написана мною. Присвячую її усім матерям України. Ця пісня писалася з материнською любов’ю, оскільки я сама є мамою. Виховую сина Тимура, якому днями виповнилося 4,5 роки. На пісню «Материнське серце» я отримую безліч щирих і теплих відгуків, що безумовно дуже приємно.

Над чим Ви зараз працюєте?

Працюю над новими піснями, хочу написати і заспівати ще більше пісень про батьків, про Україну і, звичайно, про кохання. Словом, є ціль, а значить, потрібно її досягати.

Як давно Ви займаєтеся музикою?

Співаю я з 5 років, постійно брала участь у різноманітних концертах, також відвідувала музичну школу, де опановувала гру на фортепіано. Раніше виконувала пісні різних авторів, а з 2008 року почала писати сама.

Зараз чужих творів Ви не виконуєте. А як ставитесь до того, аби написані Вами пісні з’явилися у репертуарі інших виконавців?

Пропозиції купити у мене пісню надходили неодноразово, проте я вірна собі і своїй справі і пісні свої не продаю. Я прагну розвиватися як автор-виконавець, але з радістю, паралельно, погоджуся на цікавий, новий дует. До речі, подібні експерименти у мене вже були. Свої пісні «Любімо браття Україну» , «Хай не буде війни»неодноразово на концертах я виконувала разом з дитячими, вокальними колективами. Звичайно, як і кожному артисту мені надзвичайно приємно, коли люди співають мої пісні.

Ви брали участь у вокальних конкурсах?

Так. Я брала участь у багатьох вокальних конкурсах і фестивалях. Всіх перелічувати не буду, назву лише найбільш значущі. У 2012 році я зайняла 2 місце у конкурсі «Зоряна осінь», у 2014 - 1 місце у міжнародному фестивалі «Пісенний вернісаж». Саме після цих конкурсів мої пісні зазвучали в ефірі «Українського радіо». А у 2016 році «Асоціацією діячів естрадного мистецтва України» національної телерадіокомпанії України, мені було присвоєно звання заслуженої артистки естрадного мистецтва України. Також отримувала дипломи лауреата та переможця міжнародних фестивалів таких як:"Галицький шлягер""Прем'єра пісні""Рідна мати моя". Нещодавно була учасницею музичного телефільму "Осіннє рандеву".

А як Ви ставитеся до участі у популярних нині вокальних телешоу?

Я позитивно ставлюся до всіх вокальних проектів, проте себе в якості учасниці таких телешоу не бачу. Їхній формат передбачає обмеження певними рамками. Я ж, як ви вже зрозуміли, за вільний розвиток власної творчості.

У Вас є хобі?

Раніше музика і написання пісень були моїм хобі. Зараз це стало моєю улюбленою професією. Мені дуже подобаються бальні, латиноамериканські танці. До речі, в дитинстві, я зі своїм братом професійно займалися бальними танцями і навіть отримували призові місця на конкурсах. Окрім розвитку творчості я всіляко намагаюся всебічно розвивати сина і подорожую з родиною.

Які Ви любите книги і фільми?

Люблю читати поезію.Щодо фільмів - віддаю перевагу повчальним та позитивним сімейним комедіям.

 

Ваш чоловік має відношення до творчості?

Мій чоловік працює в сфері IТ. Проте віднедавна він почав писати вірші і деякі з них комедійні. Навіть декілька з них я зачитувала на "Українському радіо".

А син проявляє себе творчо?

Так. Він дуже любить співати, знає всі мамині пісні напам’ять. Чи буде він співаком, час покаже, але те, що у нього є творчі задатки- це 100 відсотків.

To send a comment, login with your account or create a new