Ann Koo Андрій Колодницький

#23
Hip-Hop / RnB исполнители - Начинающие 0.9

Ann Koo - Ти ж майбутня мама (2015)

Ann Koo - Ти ж майбутня мама
Дата записи:
22 March 2015
Дата добавления:
22 March 2015
Автор:
Ann Koo
Поделиться:
Поделиться ссылкой:
Вставить на сайт:
03:29
62 30
track hip-hop
7.98 MB
Скачать

Описание / Треклист:

Дівчата задумайтесь про своє майбутнє, не буду вас судити, вас Бог осудить. Розкажу я лиш те, що не потрібно робити, прошу, не потрібно так жити.
Закохати в себе це доволі легко, змінити статус може навіть вперта. Ти просто дівчино думаєш це важко, смішно, серьозно, а скажи мені нащо? Закохаю, а потім багато страждання, навіщо тобі це? Ось ще одне питання. Бігаєш за ним, а це момент, використати тебе як експеремент. А потім він кине, навіщо ж проблеми, істерики, крики, з'являться дилеми. З'явиться біль, будуть сумління, а от і цікаві в цьому твої вміння. Не поводься як дура, будь розумніше, а інші залишаться все одно тупіше. Багато ж таких, які під градусом дадуть, а потім плачуть, в чому ж тоді суть?

Приспів:
Не будь дурою, нічого не вживай.
Не пали, не пий, розумнішою ставай.
Пам'ятай одне, мамою ти станеш.
Не роби дурниць, досить, перестань...

А почну я зараз з того, що багато хто гуляє, справа ж в цьому, нехай кожен знає. В клубі ж найлегше когось підчепити, досить лише її трішки споїти. І вона твоя на декілька годин, нічого не розуміє, таке зараз покоління. Не роби дурниць, я знову повторю, навіщо ж це взагалі робити? В кінці кінців ти нічого не згадаєш, а раптом мама подзвонить, а ти її посилаєш. А раптом прокинешся на вулиці без одягу, нічого, підведешся, всьому супротиву. Ти ж майбутня мама, тобі виховувати дітей, а зараз ти серед стада, що гуляє без ідей. А зараз ти мала частина світу, але тобі в майбутньому носитимуть квіти. Коли ж ти зрозумієш, що гуляти не варіант, не має мозгу, візьми на прокат. Не хочеш бути правильною, ти помиляєшся, мало таких, які не шляються. ..

Приспів:
Не будь дурою, нічого не вживай.
Не пали, не пий, розумнішою ставай.
Пам'ятай одне, мамою ти станеш.
Не роби дурниць, досить, перестань...

Чтобы отправить комментарий войдите под своим аккаунтом или создайте новый