Ann Koo Андрій Колодницький

#23
Hip-Hop / RnB исполнители - Начинающие 0.9

Ann Koo - Мода(давай далі) (2014)

Ann Koo - Мода(давай далі)
Дата записи:
11 June 2014
Дата добавления:
03 November 2014
Автор:
Ann Koo
Поделиться:
Поделиться ссылкой:
Вставить на сайт:
03:13
74 32
track rap
7.44 MB
Скачать

Описание / Треклист:

Нічне небо, місяць, пусте місто і дощ. Вона одна по-вулиці, сліди змиває дощ. На очах сльози, які ледь помітні, а вона сподівалась, що почуття надійні. За нею нікого, іде у пустоту, у руках сумка, що викликала біду. Вона ж ще молода, а вже пережила відчай, розбите серце, хвилини лічить. Не довго, а отак, у вирі почуттів, море емоцій і нових відчуттів. Він же обіцяв, а вона довіряла, він збрехав, а ти йому дала. Тепер іде одна, шкода дитину, він зробив усе, що повинен. Він зробив усе як хотів, сама винна обдурити зумів...
Тобі боляче? Сама ж ти винна. Навіщо дала, він ж скотина. Тепер плачеш ти у дощову погоду. В цьому винити потрібно лиш моду.
Зараз дівчатка в 15 шлюхи. Бухають, курять, в головних ролях порнухи. Хіба вас мама цього учила? Ця дівчинка на собі пережила. Круто, чи не так ти ж тепер доросла, в 17 заміж, може хочеш в Осло? Їбать, яка сучасність і лиш одиниці не піддаються моді, живуть по-традиціям. Ну, самі подумайте хто цього вартий? Тобі 15 їх не порахувати. Хороша ти дівчинка, а що сказати, тебе можна лиш на кіл насаджати. Полюбому дасиш, тобі ж не вперше, шкода, що тобі так легше. Шкода звичайно мені тебе, але нічого не поробиш, не давай та й усе..
Тобі боляче? Сама ж ти винна. Навіщо дала, він ж скотина. Тепер плачеш у дощову погоду. В цьому винити потрібно лиш сучасну моду.
Висновок з цього не мені робити, вам потім з цим якось жити. В очі одне, яка ти хороша, за спиною шлюха, дати можеш. Репутацію собі класну підібрала, дитина, яка кожному давала...

Чтобы отправить комментарий войдите под своим аккаунтом или создайте новый