va_production

#102
Users 0.8

Концерт "Я Кохаю" Поля Манондіза

"Я Кохаю"


8-го червня чекаємо всіх у Київському академічному театрі на Липках на грандіозному концерті Поля Манондіза на День його народження! Справжня французсьа романтика та ліричні вірші заслуженої артистки України Анжеліки Гирич. Незвичайне поєднання поезії та музики Франції дадуть змогу поринути у феєрію емоцій, перетворивши Ваш вечір на казку! Саме 8-го червня свій 31-й День народження святкуватиме український патріот, співак та композитор з Франції Поль Манондіз! Не упустіть можливість відчути себе у казці разом с Анжелікою Гирич та Полем Манондізом!
Коли спека літнього вечора у великому місті ще завмерла над дахами Києва, ми пропонуємо вам поринути в звуки музики, що така чарівна, далека і в той же час така рідна. Ми пропонуємо вам смакувати найкращу жіночу поезію світу, яка буде вторити незрівнянним пісням найромантичнішоії країни світу - Франції.
Саме цього вечора у Театрі на Липках Поль Манондіз співає найкращі пісні французького шансону, а Анжеліка Гирич читає вірші закоханих Ліни Костенко, Марини Цвєтаєвої та...
Вечір буде незабутнім!

http://m.parter.ua/ua/event/theater/teatr_yunoho_hlia..
Запрошуємо на концерт 8 червня о 19:00!!

To send a comment, login with your account or create a new