Nikolai Tkachenko Nikolay

#37
Users 4.5

Абсолютний фешн: нові імена на Karavan Fashion Days 2018

Karavan Fashion Days - добре відомий і улюблений івент аудиторії столичного ТРЦ. Щороку Karavan Fashion Days збирає зовсім молоді українські торгові марки і вже відомі бренди, щоб познайомити гостей заходу з новинками сезону, модою вулиць, розповісти про тренди майбутнього в beauty-індустрії.          Karavan Fashion Days для нас - це близьке знайомство з модою, особливо з українськими дизайнерами і виробниками. Коли ми тільки починали розвивати цей формат, український fashion для багатьох був тільки хобі, як бізнес, а тим більше джерело отримання прибутку ще пару років тому його ніхто не розглядав. Важко було уявити, що любов до закордонних брендів, коли-небудь охолоне, і хто, та й як зможе замінити добре відомі імена? UFW, Odessa fashion days, Mercedes-Benz Kiev FashionDays - ці масштабні події допомогли українському почерку в моді стати впізнаваним у світі, а Karavan Fashion Days - це не просто місце зустрічі бренду і аудиторії, швидше за ілюстрація наскільки дизайн і стиль грають важливу роль в житті кожного, - розповідає Людмила Дементьєва, директор ТРЦ Караван. 

     

 Два дні: 20 і 21 жовтня в ТРЦ Караван fashion-марафон модних показів, шопінг проект від українських дизайнерів, beauty-зони від BOYKO BEAUTY SCHOOL для всіх гостей і учасників, шоу-руми і самі трендові новинки від Andrea Crocetta, KraLya, IRIS і це далеко не все! 
         Створити модний образ від beauty-експертів, отримати персональну Instafashion story від журналу JOY і цілу лавину позитивних емоцій - це Karavan Fashion Days. 
Коли: 20-21 жовтня, 10.00-21.00 
Де: ТРЦ КАРАВАН (вул. Лугова, 12) 
Інформація для участі брендів: 066-165-77-87

To send a comment, login with your account or create a new