Murashka IrinaOksana Murashka

#3
Stylists 2.6

"Маша і Моделі" з іншої сторони об'єктиву !

Як стати відомою моделлю?.. Через що потрібно пройти, аби отримати контракт у статусному модельному агенстві?.. Ті, хто марять подіумом Мілана чи Парижу, зі швидкістю вітру шукають будь які варіанти, аби реалізувати свою мрію. Телевізійний простір заповнений різного роду ток-, талант-, та реаліті-шоу, безперечно, модний погляд присутній всюди. Це, напевне, ті передумови, які надихнули творців телеканалу ТЕТ для виходу в ефір реаліті–серіалу, присвяченому фешн–індустрії «Маша і Моделі»
З успіхом завершився перший сезон, дівчата та хлопці з модельного табору отримали величезний багаж знань і можливість професійного зростання, глядачі захоплено спостерігали за переживаннями, успіхами та невдачами своїх героїв. Завіса опущена, та це лише початок, на старті новий сезон «Маша і Моделі» з новими добровольцями, перипетіями, скандалами… Всевидяче око відеокамери налаштоване на червону кнопку “ПУСК”, режисери поринули у виснажливі «відрядження» у пошуках яскравих особистостей.
Irina & Oksana Murashka, були запрошеними взяти участь у передачі присвяченій львівському кастингу. Тому, всі перипетії, що відбувались на знімальному майданчику ви маєте змогу побачити очима Murashka.
Засніжений Львів зустрів знімальну групу «Маша і Моделі» на чолі з її ведучим Сергієм Нікітюком теплим ароматом кави у ресторації «Дім легенд» де і відбулась головна локація зйомок.
Режисери програми, вкотре, дали зрозуміти учасникам, що модельний бізнес – це наполеглива робота, постійні інтриги, стресові ситуації і шалена боротьба за кар’єру.
Завдання поставлене моделям, фотосесія в образі кави. Фешн–екперти, Ірина та Оксана Мурашка, озброївшись своїми сукнями, шаленою дозою креативу, за допомогою топ–стиліста Сергія Пастуха та його професійної команди, створювали неповторні образи: кави по–львівськи, кави з корицею, кави з ромом, кави з вершками, глясе і т. д.
Живе спілкування з учасниками то радувало їхньою наполегливістю, то вражало бездарністю поряд з явно «завищеною» самооцінкою.
Гори дротів, апаратури, величезних мікрофонів і постійний нагляд камер…
Божевільний режим роботи фотографів, Ірма Петрова виводила напіввдягнутих моделей на сніг та п’яти градусний мороз, обсипала їх мукою обливала ромом, запихала в клітку… всі кола пекла заради мистецтва :)
Ранок зовсім непомітно став обідом, а там і вечір не забарився… робота кипіла… німіли рученьки, злипались віченьки та фінальний результат був того вартий.
Втомлені та щасливі учасники поїхали готуватись до фінального відбору, команда Murashka вирушила працювати у своєму звичному ритмі під назвою «цілодобово», адже наступного дня у ролі фешн-експертів, вони мали обирати своїх фаворитів.
Ліричні зітхання одного з учасників до Ірини Мурашки, провокативні коментарі та інтриги, фінальні емоції і тих хто отримає путівку у захоплюючий світ фешн-індустрії ви зможете зовсім незабаром побачити на каналі ТЕТ у передачі «Маша і Моделі».
СТОП – Камера.

To send a comment, login with your account or create a new