Mirami

#8
Pop bands 2192.2

Mirami запалюють. І це не метафора.

Тепер все по черзі. Дівчата поїхали до Бельгії, щоб відзняти нове відео на пісню "Upside Down". Зйомки відбувались у декількох локаціях: Брюгге, Остенде, Антверпен та Беверен.

Перчинка номер один: цю пісню українські дівчата виконують разом із легендарним Danzel, бельгійським хаус-техно виконавцем, відомим зокрема за піснями "Pump It Up", "Put Your Hands Up In The Air", "You Spin Me Round".

Перчинка номер два: зимове море, на якому знімали деякі епізоди атмосферного відео. До слова, це буде перший безсюжетний кліп Mirami, утім, краси та драйву трьох богинь цілком достатньо для того, аби від нього неможливо було відірватись. Ну і за режисури Володимира Шурубури та з оператором Артемом Вінніком інакших кліпів просто нема чого й чекати.

Ну і перчинка номер три: вогонь. Дівчата і Danzel стрибали і танцювали на камеру з фаєрами у переходах Беверену. Напустили стільки диму на весь квартал, що законослухняні громадяни з переполоху викликали надзвичайників. Все закінчилось мирно: службовці, мешканці та співаки дружно посміялися та роз'їхалися, але вражень вистачило усім.

Тепер залишається тільки чекати офіційної презентації "надимілої" стрічки Mirami feat. Danzel - "Upside Down", яку планують на кінець січня.

To send a comment, login with your account or create a new