Mirami

#8
Pop bands 2192.2

Sunrise

 

11 липня Mirami виповнюється п’ять років і за цей час група здобула чимало! Перший альбом “Miramimania” було видано у 2011-му. У Польщі він отримав статус “золотого диску”. За 5 років творчого життя, група гастролювала у Польщі, Чехії, Словаччині, США, Китаї, Росії, Україні і саме це ніяк не давало "кинути якір" у студії звукозапису рідного Львова для роботи над другим альбомом.

"Sunrise" - це саме те, чого так довго чекали прихильники Mirami! Другий студійник вже 10-го липня почує Польща у цифровому форматі, а 17-го - у "круглому", адже він вийде ще й на CD.

Згодом міжнародний реліз “Sunrise” естафетою приймуть: Німеччина, Австрія, Швейцарія, Іспанія, Андорра, Данія, Бельгія, Люксембург, Нідерланди, Росія, Південна Корея, Малайзія, Таїланд, Україна та інші країни.

"Sunrise" - це насправді збірка хітів! Тут буде спекотна "Amore Eh Oh!", лірична "Amour", пісня-запальничка "Summer Dreams" (feat. LayZee aka Mr.President), експресивна "Upside Down" (feat. Danzel), безтурботна "Holiday" (with Crystal Lake) – всі ці пісні виходили окремими синглами, а тепер знайшли своє місце і на альбомі. Варто також окремо згадати і про дуетні роботи з Rene Dif (соліст групи Aqua, Данія), з DJ проектом Miami Rockers (Німеччина) та DJ проектом Bakun (Україна).

Словами драйву не передати, бо це треба почути! Завантажуйте і купуйте "Sunrise" у своїй країні!

 

Треклист:

01. Mirami - Intro

02. Mirami - Amore Eh Oh! (Ukrainian version)

03. Crystal Lake & Mirami - Holiday (Bakun remix album version)

04. Mirami feat. LayZee - Summer Dreams (new album version)

05. Mirami - Я з тобою... / I'm With You...

06. Mirami feat. Rene Dif - Celebrate The Love

07. Mirami feat. Danzel - Upside Down (album version)

08. Mirami - Rain & Sun

09. Mirami vs. Miami Rockers - We Own The Night

10. Mirami - Amour (new album version)

11. Bakun & Mirami - Sunrise

12. Mirami - The Party'll Never End

Bonus

13. Mirami - Amore Eh Oh! (English version)

14. Mirami - Celebrate The Love

To send a comment, login with your account or create a new