MATT.V Matvey Vermiyenko

#26
Pop artists 523.6

Anna Lee написала ремікс на сингл композитора, саунд-продюсера та співака MATT.V

Пропонуємо вашій увазі нову роботу Anna Lee, це ремікс на сингл композитора, саунд-продюсера та співака MATT.V - Truth for me (AnnaLee Remix)!

Нагадаємо: MATT.V сыграл три роли в новом видеоклипе на сингл «Если любишь»

Anna Lee - мабуть, найвідоміший і найулюбленіший діджей в Україні, що не залишає трійку лідерів українських діджеїв протягом багатьох років, в цьому році святкує своє 20-тиріччя в клубній культурі, на клубній сцені і за діджейським пультом.

Вдумайтеся! Це 20 років справжньої музики з особливим особистим почерком від першої дівчини діджея України, саме від тієї, з якої все починалося: клубний рух в країні, клубне життя, клубна мода: від тієї, хто впливав і впливає самим прямим способом на модні музичні тенденції і смаки протягом тих самих 20 років, від тієї, на чиїй музиці ростуть цілі покоління.

Anna Lee - жива легенда і з цим не можна не погодитись! Вона творець, флагман і ідеолог трансового руху в Україні, одна з небагатьох, хто довгі роки залишається вірною своєму слухачеві і улюбленому стилю - музиці щастя і справжніх емоцій, музиці серця!

Anna Lee - автор популярного радіопроекту, що вже став у світі справжнім брендом - «CLUB – STYLES MIX SHOW», якому в цьому році виповнилося 11 років, та який виходить на хвилях кращої танцювальної радіостанції України – Kiss FM, а також на хвилях Afrehours FM (у США, Канаді та Європі). "Club-Styles Mix-Show" це музика без обмежень, музика для якої вік не має значення, музика для тих хто готовий мріяти і відчувати безмежний, емоційний політ разом з тою, що була першою, та разом з тою, що до сих пір залишається кращою!

А також Anna Lee запрошує відзначити свій ювілейний рік гучною подією, яке пройде в Sentrum Cocert Hall 24 вересня 2016 року! Це буде гучна, якісна, модна та стильна подія року!  ANNA LEE - 20 РОКІВ НА СЦЕНІ

Читайте також: MATT.V представил клип на песню «Если любишь»

To send a comment, login with your account or create a new