DZIDZIO

#3
Поп группы 5419.7
DZIDZIO
Артист в каталоге: Звезды

ПРЕМ'ЄРА! DZIDZIO feat. Вова зі Львова - Павук

Автор:
DZIDZIO
Поделиться:

Автор сценарію, режисер-постановник - Дзідзьо
Художник-постановник - Тарас Дронь

MEISON ENTERTAINMENT (C) 2014

DZIDZIO як завжди оригінальні в своїй творчості! Цього разу мегапопулярне тріо -- Дзідзьо, Лесик і Юлік, заспівали пісню про павука, якого Дзідзьо назвав Богдан. Історія про реального павука, який жив у Дзідзя під ліжком, їв мух і комарів прямо з рук.
"Я його навчив навіть воду з туалеті зливати за собою. Короче всьо як в людей, були страшні колєги, справжні друзі! Але Бодька привів собі під ліжко жінку і хлоп пропав! А мораль є такова -- з'їла баба мужика!», - розповідає Дзідзьо про долю Павука Богдана.
Крім того, в пісні звучить реп. Написав і виконав один з куплетів для пісні «Павук» їхній земляк Вова зі Львова. Спільна робота DZIDZIO і Вови вже відома завдяки пісні «Ja cie kocham».
Група DZIDZIO, між іншим, не дала й «охолонути» свіженькому хіту, і одразу зі студії хлопці поїхали знімати кліп на цю життєву історію. Цікаво, що сценаристом і режисером відео на пісню «Павук» вже не вперше виступив сам Дзідзьо. Це його друга режисерська відео-робота після короткометражного фільму «Лист до Миколая». А допомагав йому Тарас Дронь зі своєю командою Nord Production.
Локацією зйомок вибрали ліс, де і розгорнулась основна сюжетна лінія історії життя Бодьки Павука. Казкова атмосфера лісу, білосніжне ліжко, гарна, але підступна дівчина, роль якої зіграла муза гурту DZIDZIO - Надєжда. Така собі історія стосунків павука і павучихи, яка могла би мати трагічний кінець. Але, як і в кожній казці, кінець буде щасливим! Друзі Бодьки Павука -- Дзідзьо, Лесик, Юлік і Вова зі Львова, допоможуть йому прийняти правильне рішення в цій нелегкій життєвій ситуації.
Дивіться прем'єру кліпу DZIDZIO на пісню «Павук» на офіційному каналі гурту DZIDZIO на YouTube та на всіх музичних каналах України!

Чтобы отправить комментарий войдите под своим аккаунтом или создайте новый