DZIDZIO

#3
Pop bands 5419.7
DZIDZIO
Artist in the catalog: Stars

ПРЕМ'ЄРА КЛІПУ! DZIDZIO - Я і Сара

Знімати кліп група DZIDZIO поїхала не абикуди, а на «Святу Землю» – в Ізраїль. Свідками знімального процесу стали мешканці та гості міст Тель-Авів і Єрусалим. Ізраїль обрали не просто так. Саме ця країна – історична Батьківщина коханої Дзідзьо Сари. Два дні «Свята Земля» стояла на вухах.

«Коли я в пір’ї з’являвся на площі, - каже Дзідзьо, - народ злітався як мухи на мед, чи на що там ще злітаються мухи. Особливо то подобалося маленьким єврейським діткам. Дуже тішилися. Думали, що я індіанець, Чінгачгук якийсь і фотографували».

За сюжетом, по вуха закоханий гуцул Дзідзьо, прихопивши з собою Лесика та Юліка, вирушає до Ізраїлю знайомитися з єврейською родиною коханої Сари. Його цікавить все – мама, тато, родичі, а особливо їхні статки і маєтки. Проте знайомства так і не відбулося. Між Дзідзьо і Батьківщиною брюнетка Сара обирає останнє. І йде служити до ізраїльської армії. У результаті замість запланованого сватання Дзідзьо довелося проводжати Сару до війська.

Режисером кліпу став Володимир Шурубура. Їхня співпраця вже стала хорошою традицією. Він – автор майже всіх відео робіт DZIDZIO. «Ізраїльський вояж» у кліпі «Я і Сара» - теж його ідея. «Складних сюжетів та історій ми не придумували, - ділиться режисер. - Вирішили імпровізувати. Процес зйомок був дуже динамічний, а знімати доводилось без дублів, з реальними людьми на вулиці».

Роль закоханого гуцула та його дружб Дзідзьо з Юліком та Лесиком зіграли на відмінно. А талісман і муза гурту Надєжда, котрій довелося на кілька днів стати єврейкою Сарою, кардинально змінила імідж. З розкішної білявки вона перетворилася на жагучу брюнетку. А наприкінці зйомок навіть всерйоз задумалася над служінням у війську.

Саунд-продюсером пісні «Я і Сара» став Сергій Грачов, відомий роботами з Валерієм Меладзе, Віа Грою, Поліною Гагаріною, Іриною Білик, Гайтаною, Елкою, Вірою Брєжнєвою, групами Інь-Янь, ПараНормальних та багатьма іншими зірками українського і російського шоу-бізнесу. Від роботи з DZIDZIO, каже Сергій, отримав неймовірне задоволення. «По-перше, - зізнається Сергій, - хлопці надзвичайно креативні та веселі. По-друге, їхня музика дуже якісна. І по-третє й найважливіше, пісня «Я і Сара» надзвичайно припала до душі мого тата. Він навіть попросив закачати йому в телефон».

To send a comment, login with your account or create a new