DZIDZIO

#3
Pop bands 5419.7
DZIDZIO
Artist in the catalog: Stars

DZIDZIO заспівав медляк!

Дзідзьо поділився подробицями створення нової пісні:

«Пісня називається «3 в 1», вона про кожного другого. Дівчата, кожній треба уважно прислухатися до слів, бо в тій пісні ви впізнаєте своїх батьків, чоловіків, коханців і хлопців!» - радить фронтмент гурту.

«Я завжди кажу до всіх артистів: майте 10 скорих пісень і одну повільну в своїй програмі, і то буде найкраще! У групи DZIDZIO мало повільних пісень, то фактично перший офіційний «медляк» ! Але зі словами все нормально там, в стилі групи DZIDZIO.

Я купив собі нову іграшку на студію, трохи поковирявся, погрався, з’їв горошків з арахісом, і мені стало так добре, дістав собі романтичний настрій і написав повільну пісню! Лесик перевірив – сказав гарно вийшло, Юліку тоже сподобалось!

Аранжування до цієї пісні робив Костя Сухоносов (Вождь), який раніше вже робив з нами «Ja cie kocham», «Сусіди» і «Мені повезло». Робили ту пісню на студії «На Хаті Рекордс», їли там яєшню, пили каву і робили аранжування до пісні! Всі з групи DZIDZIO брали участь в тому процесі, і Лесик, і навіть Юлік, всім дуже сподобалось!»

Послухати пісню "3 в 1" можна тут: http://dzidzio.com/music/

To send a comment, login with your account or create a new