Музичний проект Deep Infection від Boom Family -

Нещасне XXI ст. Телевізор, смартфони, гаджети, пакети програм і розваги - всі ці штуки створені для маніпуляції мільярдним суспільством, і просте відведення уваги від реальності

М1 - "А ты такой....", OTV - "Слыш ты чё такая дерзкая", MTV - Ты готов услышать нет??? ", 1+1 - " На Донбасі загинули стільки то, стільки ж постраждало", 5 канал - " Курс гривні зміцнився на стільки то ", Перший Національний - "Купуйте одну річ прямо зараз і отримаєте ше крутішу річ абсолютно безкоштовно"

Всі ці фактори, і весь цей понос і комерція просто маніпулють нашою свідомістю, і відвертають увагу, від реальних речей, які просто проходять у нас під носом. І нашим братам меншим, сестрам цікавіше у vk, а не на подвір'ї, і на річці, нашим малим братам, сестрам цікавіше грати у круту компютерну гру, аніж у футбол, і хованки. Наше суспільство, не відпочиває у горах, на морі, а у парках, з бутилками, розпиваючи алкоголь і з селфіпалками, розміщують в Instagram як їм добре. Наше суспільство жалується що погано живеться, а в той час ходять з Iphone, одягають Adidas, і відвідують пафосні тусовки, на які приїжають на Lexus. Наше суспільство кричить від пісень Тіматі, Потапа, Наталі, а не від треків Maceo Plex, David August, Droplex.

Музичний проект Deep Infection від дуету Boom Family створений для того щоб іти в противагу комерції, і просто відводити свідомість від обману, і поважати дійсно тих людей які в свій час будували клубну культуру, не пафосом - а якісним саундом, який звучав не з ноутбука, а з вінілу. Можливо ми зверху покриті комерцією але в глибині душі я впевнений що десь колись настане той час що я прийду відпочити і почую дійсно якісну музику, і відчую ту культуру, яку будували колись, і небуду обманутий фейковим діджеєм, який грає чужі треки з простого мультимедійного програвача.

To send a comment, login with your account or create a new